Dit zijn wij,
ENGNR.

ENGNR. staat voor ingenieur, wat tevens precies de doelgroep is van onze organisatie. Bij ENGNR. verbinden wij ambitieuze ingenieurs aan bedrijven die graag een stap vooruit willen.

Het is ingewikkeld voor bedrijven om op de hoogte te blijven van de recente technologische ontwikkelingen. Helemaal gezien de schaarste van professionele ingenieurs. Aan de andere kant, zoeken professionals naar uitdagende opdrachten. Niet simpel, dagelijks werk, maar banen dat ze aan het denken zet! Op deze manier laten wij onze professionals groeien – samen zorgen we ervoor dat bedrijven en werknemers groeien.

ENGNR. is meer dan een
standaard detacherigns-bureau

ENGNR. biedt (jonge) professionals een sterk fundament waarop we samen bouwen. Geen standaard bemiddeling tussen cliënten en werkzoekenden, maar excessieve begeleiding om meer uit jezelf te halen. Op deze manier, bieden wij werkzoekenden persoonlijke begeleiding bij hun carrière.  Waar wil je naartoe? Welke stappen moet je nemen om daar te komen? Een deel van deze stappen zit in het trainingstraject die je meer kennis bieden over specifieke componenten, die meer waarde bieden aan jouw toekomstige cliënten.

Bij ENGNR. boosten we carrières door professionals de kans te bieden om te werken in het buitenland! Als je het kan dromen, kun je het. Ben je gemotiveerd om te gaan werken? Gemotiveerd om iets te betekenisvol bereiken

Wij staan voor u klaar!

Verbindende factoren voor 
uw organisatie

Geen lege beloftes, maar kansen. Daar staat ENGNR. voor! Niet alleen door het helpen van werkzoekenden. Wij fungeren ook als verbindende factor voor uw bedrijf. Welke richting gaat u op? Welke professionals heeft u nodig om die stap vooruit te maken? Hoe voorkomt u achterlopen op de concurrent?

Wij gaan verder dan bemiddeling tussen werkzoekenden en werkgevers. Kies je toekomst!

Wij staan voor besluitvaardigheid! Geen woorden, maar daden.

Wij werken op een persoonlijke maar professionele manier. Wij spelen graag de verbindende rol.

Wij zoeken naar ondernemende professionals
die graag de uitdaging van inspirerende en ambitieuze cliënten aannemen.

Heb je nog vragen?

Wilt u graag weten wat ENGNR. voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan tot uw dienst.

Naam