We empower
your talent

ENGNR. is uw zakelijke partner. Wij brengen jouw carriére en bedrijf naar het volgende niveau, sinds 2019. Hoe kunnen wij u helpen?

Wij begonnen met het aanmoedigen van professionals om hun talent te ontwikkelen en hun baan te veranderen in een carrière. Sluit je aan bij ons en daag jezelf uit. ENGNR. is meer dan een bemiddelaar tussen bedrijven en professionals. Wij streven ernaar om jou een sterke basis aan te bieden, met als resultaat dat je de mogelijkheid hebt jezelf te ontwikkelen.

Wij geloven dat de makers van de toekomst de dromers zijn van morgen.

Dat is wat ons het innovatieve platform van technische professionals maakt, waarop je kan beginnen met het starten of uitbreiden van je carrière door het te tillen naar een hoger niveau, samen. Het wordt onze missie om jouw vaardigheden en ambities visueel te maken, geloof daarom in jezelf en wordt een bouwer van je toekomst.

Ik ben werkzoekend

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Klaar om waarde toe te voegen aan geweldige en inspirerende bedrijven?

Bekijk de mogelijkheden

Ik ben werkgever

Op zoek naar professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie?

Bekijk de mogelijkheden

Presenteer
en leer
met ENGNR

Niet dromen, maar doen! Enthousiast om je professionele carrière uit te bouwen? Kunt u niet wachten om uw bedrijf uit te breiden en te groeien in uw werkveld?

Door je aan te sluiten bij ENGNR. breidt u uw kennis uit, daarom creëer je meer waarde voor een werkgever. ENGNR. helpt je op weg. Als bedrijf kunt u vertrouwen op onze enthousiaste professionals die altijd opzoek zijn naar manieren om te ontwikkelen. Voor zichzelf, en voor u.

ENGNR. staat voor besluitvaardigheid en een ondernemende manier van werken met persoonlijk contact. Samen pakken we uitdagingen aan. Voor al je behoeftes creëren wij op hand gemaakte oplossingen

Onze blogs

Geen onderdeel van een categorie

Hello world!

Bekijk de blog

Geen onderdeel van een categorie

Hello world!

Bekijk de blog

Geen onderdeel van een categorie

Hello world!

Bekijk de blog

Ga de uitdaging
samen aan!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kan jij niet wachten om je kennis te verbreden? ENGNR. helpt je op weg! Wij zoeken naar uitdagingen passend bij jou. Geen simpele, maar altijd redelijk. Op deze manier laten wij je jezelf overtreffen – samen zorgen we ervoor dat bedrijven jouw waarde zien.

Wij focussen op jonge professionals zowel als ervaren professionals. Ieder met hun eigen krachten en vaardigheden.