Bedrijven

Bent u op zoek naar professionals die waarde toevoegen aan uw organisatie? Wil jij de volgende stap zetten in de groei van jouw bedrijf? ENGNR verbindt organisaties met ambitieuze en ondernemende professionals. Onze professionals helpen u om nog meer uit uw bedrijf te halen.

Het is van vitaal belang om je als organisatie op het gebied van technologie te blijven ontwikkelen. Technologie draagt bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Technologie helpt je nieuwe hoogten te bereiken, nieuwe inzichten te ontdekken, je huidige processen te verbeteren en data op de juiste manier te vernieuwen.

Onze young professionals geven bedrijven nieuwe inzichten, terwijl ervaren professionals niet meer verrast worden door een uitdaging. Hoe kan ENGNR. jou helpen groeien?

Schaarste aan technische professionals 
Niet bij ENGNR.

ENGNR. biedt de oplossing. De ontwikkelingen op het gebied van technologie gaan steeds sneller. ENGNR. zorgt ervoor dat u niet achterloopt op uw concurrenten door professionals te leveren die op de hoogte zijn van deze ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat de medewerkers persoonlijke trainingsprogramma’s krijgen, zodat ze altijd up-to-date zijn. Zo kunnen zij direct waarde toevoegen en blijven toevoegen aan uw organisatie.

ENGNR. ondersteunt niet alleen werkzoekenden met persoonlijke opleidingsprogramma’s. Ook bieden we hen uitgebreide coaching. Wat willen ze bereiken tijdens hun loopbaan? Hoe bereiken zij deze doelen en hoe kunnen zij zich blijven ontwikkelen? Welk type klant past het beste bij hen? Door de juiste vragen te stellen zorgen we voor de juiste match tussen jou als opdrachtgever en de professional als opdrachtnemer.

Uitgebreide selectie
van professionals

Al onze professionals worden getest op hun kwaliteiten en capaciteiten. Een perfecte match is meer dan een matchende interesse in specifieke onderwerpen. Wij werken alleen met professionals die gemotiveerd, enthousiast en ambitieus zijn. Mensen die zoveel mogelijk uit hun carrière willen halen. 

Meer weten over onze rol als bemiddelaar tussen professionals en aanbieders? Neem contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.

Neem
contact op!

Naam